Industri og Håndverk | صنعت ودستکاری

Sannat-o-hirfat ble opprettet av den andre Khalifa Hadhrat Mirza Bashir-ud-Din Mahmood Ahmadra. Formålet med denne avdelingen er at vi skulle lære oss håndarbeid, samt utvikle evnen til å drive handel ved behov.

Lajna skal lage en ordning for å ha en utstilling bestående av kunst og håndverk, hensikten med disse utstillingene er å få frem de ahmadi-muslimske kvinnene som er dyktige og dette vil da være en plattform for trengende søstre. Dette vil da være et nyttig verktøy til å få litt inntekt for de søstrene som ville trenge det.

 Sannat-o-hirfat innebærer alle typer håndarbeid og andre talenter. Alt fra synål til sminkekost kommer under sannat-o-hirfat. Dette er et hav av kunst og håndverk.

 Lajna Imaillah Norge har mange talentfulle kvinner. Arbeidet i denne avdelingen har satt fokus på å få kvinner til å lage håndlagde ting; alt fra sokker til kjoler. Med årene har kvinnene i menigheten blitt flinkere til å ta tak i strikkepinnene og vise kunsten sin ved produsere fine ting.

Her finner vi profesjonelle designere, stylister, makeupartister og flinke skreddere.

Plan sanat-o-hirfat oktober – desember 2017
Her er planen for første semester:
  • Ziafat: I år skal dere lære Lajna A å lage chapati/roti ( ata ...
Verksted 2017
16.april 2017 holdt vi verksted blant våre aktive kvinner Ca 80 kvinner var med på verkstedet. Vi hadde to stasjoner: ...
Garnkonkurranse 2017
Aktive deltakere i menigheten har deltatt i konkurransen  Vi fikk inn mange fine håndlagde ting som vi er kjempe stolt ...
Meena Bazaar 2017
23. april holdt vi var arlige Mina Bazar. Det var et fargerikt samling med mange kvinner og barn. Det var ...

 

 

Kvinneorganisasjonen i Ahmadiyya Muslim Jama'at